RO | EN | HU

europedirect.Institutii si politici Europene, politici ue, politici comune ale uniunii europene, politicile comune ale uniunii europene, politici comune ale ue, politici sociale europene, politici sociale in ue

Comunicate de presa

Jurnaliştii din Transilvania de Nord, la masa discuţiilor cu eurodeputaţi şi experţi

12 septembrie 2013

Peste 60 de jurnalişti, blogeri şi tineri aspiranţi la statutul de jurnalist din cele şase judeţe ale Transilvaniei de Nord vor participa sâmbătă, 14 septembrie 2013, la Cluj-Napoca, la dezbaterea “Agenda Cetăţenilor şi Alegerile europarlamentare 2014”.
Detalii

Cea de-a cincea editie a Premiului european pentru jurnalism in domeniul sanatatii

11 septembrie 2013

Comisia Europeana a lansat cea de-a cincea editie a Premiului european
pentru jurnalism in domeniul sanatatii. Concursul promoveaza un jurnalism
de calitate, care supune atentiei teme legate de ingrijirile de sanatate
si drepturile pacientilor.
Detalii

Lansarea ediţiei din 2013 a concursului "Reporter European"

26 iunie 2013

Reprezentanța Comisiei Europene și Biroul de Informare al Parlamentului European în România lansează o nouă ediție a concursului ”Reporter European”.


Detalii

Ziua Europei, sarbatorita de clujeni la Centrul de Cultura Urbana Casino

09 mai 2013

Centrul regional Europe Direct Transilvania de Nord si Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest, alaturi de partenerii Institutul Francez din Cluj-Napoca si Primaria municipiului Cluj-Napoca au sarbatorit Ziua Europei in perioada 9-10 mai, printr-o serie de evenimente sub umbrela " 9 mai, Anul European al Cetăţenilor si Zilele REGIO Transilvania de Nord 2013.
Detalii

Conferinţa reţelelor de informare şi asistenţă pe teme europene din Transilvania de Nord

28 martie 2013

Peste 20 de reprezentanţi ai reţelelor din regiune au participat vineri, 29 martie 2013, la Cluj-Napoca, la „Conferinţa reţelelor de informare şi asistenţă pe teme europene din Transilvania de Nord”.
Detalii

Micii cetăţenii faţă în faţă cu reporterii la Clubul Copiilor “Ora de Europa”

26 februarie 2013

Aproximativ 40 de elevi de clasa a VII-IXa vor participa joi, 28 februarie 2013, la cea de-a treia ediţie a Clubului “Ora de Europa” organizat de Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest prin centrul de informare Europe Direct Transilvania de Nord.
Detalii

În 2013, Centrul Europe Direct pregăteşte publicului multe noutăţi

31 ianuarie 2013


Centrul regional Europe Direct Transilvania de Nord, serviciul de informare pe teme europene oferit de Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest, îşi începe mandatul 2013-2017 cu mai multe noutăţi.

Detalii

Bilanţ Europe Direct 2009-2012 şi ce ne aşteaptă în perioada 2013-2017

21 decembrie 2012

Centrul regional Europe Direct Transilvania de Nord, serviciu de informare pe teme europene oferit de Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest, îşi încheie primul mandat de patru ani şi în pregăteşte pe cel de-al doilea, pentru perioada 2013-2017.
Detalii

"Elfii" clujeni bat la porţile Europei, la Centrul Europe Direct Transilvania de Nord

15 noiembrie 2012

Elevii clujeni ai Şcolii „Elf”, care au creat blogul "Europa elfilor" s-au întâlnit, azi, cu Adrian Popa, asistent coordonator al Centrului regional Europe Direct Transilvania de Nord şi expert comunicare în cadrul Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Vest.
Detalii