RO | EN | HU

europedirect.Institutii si politici Europene, politici ue, politici comune ale uniunii europene, politicile comune ale uniunii europene, politici comune ale ue, politici sociale europene, politici sociale in ue

Concurs european de fotografie "Imagineaza-ți Europa fără frontiere"

Grupul PSE al Comitetului Regiunilor (CoR) organizează un concurs de fotografie pentru amatori și profesioniști pe tema ;„Imaginează-ți Europa fără frontiere !, termenul limită de înscriere fiind 30 iunie 2016. Cocursul este deschis rezidenţilor europeni în vârstă de cel puțin 18 ani.
Tematica este legată de faptul că problema frontierelor rămâne în centrul unor dezbateri în întreaga Uniune Europeană (UE), atât ca urmare a deplasărilor migratorii excepționale cu care se confruntă UE, cât și din cauza preocupărilor legate de securitate și stabilitate în interiorul și în jurul UE.

Cele mai bune trei fotografii vor fi selecţionate de un juriu alcătuit din membri ai Grupului PSE din cadrul CoR – reprezentând autorități locale și regionale din UE – și din profesionişti din domeniul fotografiei. În plus, publicul va putea selecționa în septembrie un al patrulea câștigător, votând online pe pagina de Facebook (www.facebook.com/pesgroupcor).
Pentru detalii, accesați AICI site-ul CoR (în limba română) sau AICI site-ul concursului (în limba engleză)