RO | EN | HU

europedirect.Institutii si politici Europene, politici ue, politici comune ale uniunii europene, politicile comune ale uniunii europene, politici comune ale ue, politici sociale europene, politici sociale in ue

Atelier ED: Fonduri europene de susținere a mediului privat

Centrul Europe Direct Transilvania de Nord, găzduit de Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest, a organizat în data de 11 iulie 2016 Atelierul ED pentru mediul privat, eveniment care a avut loc la Casino Centru de Cultura Urbană Cluj - Parcul Central.
Evenimentul a fost organizat cu scopul de a oferi informații despre fondurile europene disponibile pentru mediul privat și procedurile de aplicare în perioada 2014-2020.
Evenimentul a fost deschis de d-l Călin Măgurean, director executiv interimar implementare POR,  ADR Nord-Vest.
În prima parte a evenimentului, d-l Dorin Bota, reprezentantul AFIR, a prezentat oportunităţile de finanţare pentru mediul privat prin Programul Național de Dezvoltare Rurală (PNDR), prezentarea fiind urmata de o sesiune de întrebări și răspunsuri.
În a doua parte a evenimentului, d-l Iulian Miclea, expert evaluare selecție contractare ADR Nord-Vest, a prezentat oportunităţile de finanţare pentru mediul privat prin Programul Operaţional Regional (POR), prezentarea fiind urmata de o sesiune de întrebări și răspunsuri.
Atelierul s-a bucurat de o largă participare (aprox.90 reprezentanți ai mediului de afaceri).
Găsiți mai jos instantanee de la eveniment, precum și materialele prezentate.