RO | EN | HU

europedirect.Institutii si politici Europene, politici ue, politici comune ale uniunii europene, politicile comune ale uniunii europene, politici comune ale ue, politici sociale europene, politici sociale in ue

Snapchat: Politica europeană în imagini

Lansată în anul 2011, noua rețea de socializare Snapchat se extinde rapid. Având în vedere că o treime din utilizatorii Snapchat trăiesc În Europa, Parlamentul European a deschis un cont Snapchat anul trecut, pentru a da utilizatorilor șansa de a afla mai multe despre politica europeană, prin imagini, clipuri video și texte scurte referitoare la viața din culisele Parlamentului. Deja mai mult de 15.000 de persoane urmăresc Parlamentul European pe Snapchat !

Rețeaua Snapchat a devenit foarte cunoscută pentru faptul că mesajele şi fotografiile publicate pe aceasta se autodistrug la câteva secunde după ce sunt văzute de utilizatori. Reţeaua de socializare pune la dispoziţie oamenilor timp limită între una şi zece secunde. Odată ce timpul s-a scurs, fişierul nu mai poate fi văzut şi se şterge automat.
Mai mult de 100 de milioane de oameni folosesc Snapchat în fiecare zi pentru a viziona și trimite informații prietenilor lor și pentru a urmări evenimente din întreaga lume. Pe noua retea se pun zilnic mai multe poze decat pe Facebook si Instagram la un loc.


Găsiți mai multe detalii AICI despre contul Snapchat al Parlamentului European.