RO | EN | HU

europedirect.Institutii si politici Europene, politici ue, politici comune ale uniunii europene, politicile comune ale uniunii europene, politici comune ale ue, politici sociale europene, politici sociale in ue

Atelier de informare a mediului privat, organizat de ED Transilvania de Nord

Astăzi, la Casino Centru de Cultură Urbană Cluj, a avut loc Atelierul Europe Direct pentru mediul privat, organizat de Centrul Europe Direct Transilvania de Nord.

Găsiți mai jos prezentările de la eveniment.

Atelierul a oferit informații despre fondurile disponibile pentru mediul privat și procedurile de aplicare, adresându-se în principal întreprinderilor din regiunea Nord-Vest, atât din mediul urban, cât și din cel rural. Oportunitățile de finanțare disponibile prin POR, POCU, PNDR au fost prezentate de reprezentanții ADR Nord-Vest, ai AFIR Cluj și OI POCU Cluj. De asemenea s-au prezentat elemente noi privind Planul de Investiții (Planul Junker), PO IMM, dar și proiectele pe care ADR Nord-Vest le dezvoltă în sprijinul mediului privat din Transilvania de Nord: Rețeaua Enterprise European Network – BISNet Transylvania, SME Organics, InnoCap, NEPTUNE.