RO | EN | HU

europedirect.Institutii si politici Europene, politici ue, politici comune ale uniunii europene, politicile comune ale uniunii europene, politici comune ale ue, politici sociale europene, politici sociale in ue

Reprezentantul retelei romanesti Europe Direct, castigator al concursului "Be a Network Star"

Reprezentantul retelei romanesti Europe Direct, Centrul Europe Direct Craiova a castigat marele premiu al concursului "Be a Network Star" organizat de Directoratul General Comunicare (DG COMM) din cadrul Comisiei Europene.
Evenimentul a fost dedicat membrilor retelei Europe Direct din toata Uniunea Europeana, circa 500 de centre de informare. Dintre candidati, doar sapte au intrat in marea finala care a avut loc in cadrul Adunarii Generale a retelei de la Rotterdam (14-16 octombrie 2009).

Concursul s-a referit la cele mai spectaculoase produse de informare si comunicare realizate de centrele Europe Direct pe parcursul anului 2008.

Produsul castigator este un pachet de carti de joc, fiecare carte continand designul specific pe o parte iar pe cealalta parte informatii relevante despre tarile din Uniunea Europeana. "Este un produs interactiv, neperisabil in timp si simpatic" a declarat Daniel Neagoe Bacanu, coordonatorul Centrului Europe Direct Craiova. Acesta a multumit colegilor din Romania pentru voturile si sprijinul oferit atat in timpul campaniei cat si in cadrul finalei de la Rotterdam. Si coordonatorul retelei romanesti din cadrul Reprezentantei Comisiei Europene, Ioana Marchis a transmis felicitari si la mai mare castigatorilor.