RO | EN | HU

europedirect.Institutii si politici Europene, politici ue, politici comune ale uniunii europene, politicile comune ale uniunii europene, politici comune ale ue, politici sociale europene, politici sociale in ue

START pentru premiile Galei Multiplicatorilor de Informatie Europeana din Transilvania de Nord, editia a 3a

Competiţia este deschisă începând de astăzi, 10 martie şi până pe 25 aprilie 2010 !
Aveţi şansa să expuneţi public rezultatele remarcabile obţinute în 2009 în cadrul proiectelor Dvs. şi să fiţi premiaţi pentru acestea.

Modalitatea de aplicare pentru premiile Galei Multiplicatorilor de Informatie Europeana AICI

 

În competiţie se pot înscrie autorităţi publice locale, asociaţii sau fundaţii, firme, universităţi, şcoli, biblioteci, organisme intermediare, reţele de informare, grupuri de iniţiativă, bănci, sindicate, mass-media, persoane fizice, alţi vectori de informare activi din Regiunea Nord-Vest (Transilvania de Nord) a căror proiecte/activităţi au fost finalizate în cursul anului 2009, indiferent de perioada de iniţiere.
Proiectele/activităţile înscrise în competiţia pentru premiile Galei trebuie să conţină o componentă relevantă de comunicare pe teme europene şi să aibă rezultate cuantificabile şi demonstrabile. Aplicanţii trebuie să furnizeze un foarte scurt rezumat al proiectului (maxim 2 pagini A4 în cadrul unui Formular) în care să insiste pe rezultate şi realizări. Textul trebuie să fie ilustrat cu imagini foto şi/sau video.

Premiile vor fi acordate pe 11 secţiuni, după cum urmează:
1) Cel mai eficient parteneriat în domeniul comunicării europene;
2) Cel mai inovativ produs de comunicare europeană;
3) Cel mai activ multiplicator de informaţie europeană din societatea civilă;
4) Cel mai activ multiplicator de informaţie europeană din administraţia publică;
5) Cel mai activ multiplicator de informaţie europeană voluntar;
6) Cel mai activ multiplicator de informaţie europeană din mass-media;
7) Cel mai activ multiplicator de informaţie europeană din mediul cultural;
8) Cel mai activ multiplicator de informaţie europeană din mediul academic;
9) Cel mai activ multiplicator de informaţie europeană din mediul de afaceri;
10) Cel mai activ VIP din Transilvania de Nord în domeniul comunicării europene;
11) Multiplicatorul anului 2009.

Gala Multiplicatorilor de Informaţie Europeană din Transilvania de Nord, este o iniţiativă a societăţii civile din Regiunea Nord-Vest (Transilvania de Nord) şi este organizată de Agenţia de Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Vest, Centrul regional Europe Direct Transilvania de Nord, în parteneriat cu Centrul Europe Direct Bistriţa, Centrul Europe Direct Maramureş, Asociaţia Profesioniştilor în Presă Cluj (APPC), UBB Radio Online.

Juriul este alcătuit din reprezentanţii partenerilor în organizare. Evaluarea proiectelor de către juriu se va face între 26–29 aprilie 2010, urmând ca cei desemnaţi câştigători să fie anunţaţi pe 30 aprilie 2010. Câştigătorii vor realiza o prezentare a proiectului lor în cadrul unui colaj de imagini foto (max 10 imagini, derulate in PPT) şi/sau spot video (max. 1 min) pe care o va pune la dispoziţia organizatorilor până pe 6 mai 2010.  

!!! Gala de premiere se va desfăşura vineri, 14 mai 2010 în Cluj-Napoca !!!


Mai multe detalii despre competiţia pentru premiile Galei Multiplicatorilor de Informaţie Europeană din Transilvania de Nord, ediţia a 3a AICI. Câştigătorii ediţiei din 2009, AICI .

Contact: tel 0264/431550, 0264/599544, e-mail: comunicare@nord-vest.ro , europedirect@nord-vest.ro , Lia Valendorfean, coordonator proiect (0755-777011), Andreea Atanasiu, expert comunicare, promovare, informare POR (0755-777012)