RO | EN | HU

europedirect.Institutii si politici Europene, politici ue, politici comune ale uniunii europene, politicile comune ale uniunii europene, politici comune ale ue, politici sociale europene, politici sociale in ue

MAI SUNT 5 ZILE! INSCRIE-TE ACUM IN COMPETITIA pentru PREMIILE GALEI MULTIPLICATORILOR!

 

La Gala Multiplicatorilor de Informatie Europeana din Transilvania de Nord aveti sansa sa expuneti public rezultatele remarcabile obtinute in 2009 in cadrul proiectelor Dvs. si sa fiti premiati pentru acestea. In competitie se pot inscrie autoritati publice locale, asociatii sau fundatii, firme, universitati, scoli, biblioteci, organisme intermediare, retele de informare, grupuri de initiativa, banci, sindicate, mass-media, persoane fizice, alti vectori de informare activi din Regiunea Nord-Vest (Transilvania de Nord) ale caror proiecte/activitati au fost finalizate in cursul anului 2009, indiferent de perioada de initiere.

Proiectele/activitatile inscrise in competitia pentru premiile Galei trebuie sa contina o componenta relevanta de comunicare pe teme europene si sa aiba rezultate cuantificabile si demonstrabile.
Aplicantii trebuie sa furnizeze un foarte scurt rezumat al proiectului (maxim 2 pagini A4 in cadrul unui Formular) in care sa insiste pe rezultate si realizari. Textul trebuie sa fie ilustrat cu imagini foto si/sau video.

IMPORTANT: Puteti inscrie mai multe proiecte la diferite sectiuni sau chiar acelasi proiect pentru mai multe sectiuni!

 

Premiile vor fi acordate pe 11 sectiuni, dupa cum urmeaza:
1) Cel mai eficient parteneriat in domeniul comunicarii europene;
2) Cel mai inovativ produs de comunicare europeana;
3) Cel mai activ multiplicator de informatie europeana din societatea civila;
4) Cel mai activ multiplicator de informatie europeana din administratia publica;
5) Cel mai activ multiplicator de informatie europeana voluntar;
6) Cel mai activ multiplicator de informatie europeana din mass-media;
7) Cel mai activ multiplicator de informatie europeana din mediul cultural;
8) Cel mai activ multiplicator de informatie europeana din mediul academic;
9) Cel mai activ multiplicator de informatie europeana din mediul de afaceri;
10) Cel mai activ VIP din Transilvania de Nord in domeniul comunicarii europene;
11) Multiplicatorul anului 2009.

Modalitatea de aplicare pentru premiile Galei Multiplicatorilor de Informatie Europeana AICI

IMPORTANT: Daca nu reusiti sa postati pe forum, puteti trimite aplicatia Dvs. la comunicare@nord-vest.ro !


Gala Multiplicatorilor de Informaţie Europeană din Transilvania de Nord este un eveniment unic la nivelul regiunii Transilvania de Nord, România, iniţiat de societatea civilă şi dedicat muncii de comunicare pe teme europene. Gala recunoaşte public şi recompensează meritele excepţionale ale multiplicatorilor de informaţie europeană din această regiune a României. Poveşti nemaipomenite, eforturi, sacrificii şi uneori luptă surdă ale unor oameni obişnuiţi, angajaţi ai instituţiilor publice, ONG-urilor, mediului educaţional, mass-mediei şi alţii, nu ar fi putut fi cunoscute şi recunoscute ca exemple de bună practică, dacă nu ar fi fost aduse în atenţia opiniei publice prin intermediul acestui eveniment. Gala este la a treia ediţie în 2010 şi a fost onorată de prezenţa multor personalităţi ale României, iar în 2009 chiar de comisarul european pentru multilingvism de la acea vreme, dl. Leonard Orban. Gala este organizata de Agentia de Dezvoltare Regionala (ADR) Nord-Vest, Centrul regional Europe Direct Transilvania de Nord, in parteneriat cu Centrul Europe Direct Bistrita, Centrul Europe Direct Maramures, Asociatia Profesionistilor in Presa Cluj (APPC), UBB Radio Online.

Va asteptam !