RO | EN | HU

europedirect.Institutii si politici Europene, politici ue, politici comune ale uniunii europene, politicile comune ale uniunii europene, politici comune ale ue, politici sociale europene, politici sociale in ue

Nou succes marca ADR Nord-Vest: includerea in Catalogul european de bune practici in relatia cu media!

ADR Nord-Vest inregistreaza un nou succes, de data aceasta nu numai pe plan regional sau national, ci chiar european.
Este vorba despre includerea "trainingului destinat jurnalistilor din Transilvania de Nord", organizat de 2 ori pe an in cadrul proiectului "Centrul regional Europe Direct Transilvania de Nord", intr-un catalog european de bune practici in relatia cu media.
Trainingul nostru a fost votat de membrii retelei de comunicare Europe Direct din UE intre cele 18 exemple europene de buna practica care vor fi incluse in catalog.
Aceasta publicatie va fi editata de DG COMM cel mai probabil la inceputul anului 2011 si va fi distribuita retelelor de comunicare ale Comisiei Europene, cu recomandarea de multiplicare a exemplelor de buna practica.
Catalogul european de bune practici in relatia cu media este rezultatul activitatii Grupului de Lucru Pan-European pentru Relatia cu Media infiintat de Comisia Europeana in luna mai 2010 si care cuprinde 20 de membri din tarile membre, printre care si Lia Valendorfean, coordonatorul Centrului regional Europe Direct Transilvania de Nord.