RO | EN | HU

europedirect.Institutii si politici Europene, politici ue, politici comune ale uniunii europene, politicile comune ale uniunii europene, politici comune ale ue, politici sociale europene, politici sociale in ue

"Europa jurnalistilor din amfiteatre", 7 martie, Cluj-Napoca

Reprezentanta Comisiei Europene in Romania continua programul „Europa jurnalistilor din amfiteatre” si in acest an, incurajata fiind de rezultatele obtinute in 2010. Ajuns asadar la cea de-a doua editie, proiectul se adreseaza studentilor, masteranzilor si doctoranzilor de la facultatile de jurnalism, care vor fi invitati sa-si aleaga una dintre temele prioritare in domeniul comunicarii afacerilor europene si sa realizeze materiale jurnalistice, audio, video şi pentru presa online.

Universitatile invitate anul acesta sa participe in program sunt: Universitatea din Bucuresti, SNSPA Bucuresti, Universitatea de Vest, Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iasi, Universitatea Tibiscus Timisoara, Universitatea Lucian Blaga Sibiu, Universitatea Danubius din Galati si Universitatea din Pitesti. In fiecare centru universitar va fi organizata in prima faza cate o intalnire de prezentare a programului, ocazie cu care studentii vor primi si indrumare de specialitate in pregatirea materialelor.

Intalnirea de la Cluj-Napoca are loc pe 7 martie, la ora 12:00, in amfiteatrul Woodrow Wilson (situat in cladirea Facultatii de Stiinte Politice, Administrative si ale Comunicarii, strada Traian Mosoiu Nr.71).
La intalnire participa un reprezentant al Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, Mirela Mustata, reprezentant Chelgate, jurnalistul Adrian M. Popa si coordonatorul Centrului regional Europe Direct Transilvania de Nord.