RO | EN | HU

europedirect.Institutii si politici Europene, politici ue, politici comune ale uniunii europene, politicile comune ale uniunii europene, politici comune ale ue, politici sociale europene, politici sociale in ue

A aparut primul numar din „Jurnalul de Leghia”

Primul număr al irepetabilului „Jurnal de Leghia”, publicaţie realizată de către elevii mai multor licee din Maramureş, Bistriţa-Năsăud şi Cluj, a fost lansat duminică, în tabără la Leghia (judeţul Cluj).

Elevii participanţi la atelierul de presă susţinut de către jurnalişti din Asociaţia Profesioniştilor din Presă Cluj, membrii iniţiativei Atelierul de Media, dar şi de către experţii în comunicare ai ADR Nord-Vest, au realizat articolele, fotografiile şi au contribuit cu idei pentru partea grafică a ziarului full color de 6 pagini.

Ziarul astfel realizat, sub tutela jurnaliştilor, în doar trei zile de tabără, reprezintă doar un prim pas pe care Agenţia de Dezvoltare Regională, împreună cu partenerii săi, îl face în direcţia stimulării comunicării şi creativităţii tinerilor care locuiesc în judeţele Transilvaniei de Nord.

Vă invităm răsfoiţi împreună cu noi acest „număr 1” şi să aruncaţi o privire peste headline-urile „Taberei de formare a tinerilor antreprenori în media”. Reporterii, fotoreporterii şi designerii au vârste cuprinse între 16 şi 18 ani. Coordonatorii, lectorii şi însoţitorii ar fi mai în vârstă, potrivit declaraţiilor pe proprie răspundere. Link-ul de download este situat sub galeria foto (Foto credits: Iulia Romana Pop).

Activitate cofinanţată de Comisia Europeană şi ADR Nord-Vest în cadrul proiectului Europe Direct 2011