RO | EN | HU

europedirect.Institutii si politici Europene, politici ue, politici comune ale uniunii europene, politicile comune ale uniunii europene, politici comune ale ue, politici sociale europene, politici sociale in ue

Verde la inscrieri pentru editia a VIa a "Trainingului pentru jurnalistii din Transilvania de Nord"

Sesiunea de inscriere la cea de-a VI a editie a trainingului destinat jurnalistilor din Transilvania de Nord se deschide astazi, 11 noiembrie 2011.
"Care este soarta UE ?, Mituri cu privire la bugetul UE 2014-2020. Coordonarea afacerilor europene in Romania; de ce este importanta si cine o va face?!" sunt doar cateva intrebari la care se va incerca gasirea de raspunsuri in cadrul trainingului "Uniunea Europeana 2014-2020".

Lectorii sunt doi experţi în domeniu: dl. Ciprian CIUCU, Director de Programe, Centrul Român de Politici Europene, Profesor asociat la Universitatea Bucureşti, Studii Europene şi dna. Otilia NUŢU, expert în politici de energie şi infrastructură de transport, Expert Forum, şi fost consultant la Banca Mondială. Trainingul va avea loc in perioada 4-5 noiembrie 2011, la Cluj-Napoca.
Termenul limita de inscriere este 25 octombrie 2011.
Mai multe detalii referitoare la conditiile de participare gasiti in documentul atasat.

Va asteptam cu drag la training !