RO | EN | HU

europedirect.Institutii si politici Europene, politici ue, politici comune ale uniunii europene, politicile comune ale uniunii europene, politici comune ale ue, politici sociale europene, politici sociale in ue

Vezi cine va decerna trofeele Galei Multiplicatorilor de Valori Europene, editia a IVa

Suita de evenimente Zilele REGIO, 26-27 noiembrie 2012, va culmina cu „Gala Multiplicatorilor de Valori Europene, ediţia a IV-a” – cofinanţată de Comisia Europeană -, în cadrul căreia vor fi premiate cele mai bune proiecte ale Transilvaniei de Nord!

Agenda Galei este disponibila mai jos. Puteti vedea acum VIP-urile care vor decerna premiile competitiei!

Nu contează care dintre programe a fost sursa de finanţare, ci doar ca proiectul să fi fost implementat în perioada 2010-2012, într-unul dintre cele şase judeţe ale Transilvaniei de Nord!
Categoriile din competiţie au fost: Solidaritate, Educaţie, Mediu, Competitivitate, I LIKE Transilvania de Nord!, Cultura, Inovare, Multiplicatorul Anului. 
Termenul limită a fost 21 noiembrie 2012. Juriul a fost format din experţi ai Reprezentanţei Comisiei Europene în România şi ai ADR Nord-Vest.

Vă aşteptăm în data de 27 noiembrie 2012, ora 15,30, la Centrul de Cultură Urbană „Casino” Cluj-Napoca pentru a vă înmâna unul dintre trofeele pentru cele mai bune proiecte ale regiunii noastre sau pur si simplu pentru a face parte din public!