RO | EN | HU

europedirect.Institutii si politici Europene, politici ue, politici comune ale uniunii europene, politicile comune ale uniunii europene, politici comune ale ue, politici sociale europene, politici sociale in ue

Competitia: "Parlamentul European: de ce ar trebui să îmi pese?"

Centrul pentru Politici Europene (European Policy Centre – EPC) a lansat competiția "Parlamentul European: de ce ar trebui să îmi pese?".

Tinerii cetățeni din statele membre ale UE și din Croația sunt invitați să argumenteze, într-un mod inovator și convingător, de ce Parlamentul European este important pentru ei și de ce este nevoie de a participa la vot la următoarele alegeri pentru Parlamentul European. Candidații își pot exprima opiniile prin scris, muzică, pictură, dans, film sau prin orice alte modalități creative până la 28 martie 2013.

Douăzeci de câștigătoari vor fi premiați cu o excursie la Bruxelles, unde vor avea ocazia de a-și prezenta opiniile, de a afla mai multe despre instituțiile UE, precum și de a face schimb de idei cu factorii de decizie din UE și cu tinerii europeni care gândesc la fel ca ei.

Mai multe informații despre concurs și despre procedura de aplicație pot fi găsite pe pagina European Policy Centre http://www.epc.eu  sau pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ep.competition , creată special pentru eveniment.