RO | EN | HU

europedirect.Institutii si politici Europene, politici ue, politici comune ale uniunii europene, politicile comune ale uniunii europene, politici comune ale ue, politici sociale europene, politici sociale in ue

Conferinta nationala a retelelor de informare europeana

Reprezentanta Comisiei Europene în România va organiza la Predeal în ziua de 6 octombrie Conferinta nationala a retelelor de informare europeana (Centrele de informare EUROPE DIRECT, reteaua de experti nationali în afaceri europene Team Europe si Centrele de Documentatie Europeana).
Evenimentul se va deschide cu o dezbatere pe tema politicii de securitate energetica a Uniunii Europene si va continua cu o dezbatere pe tema realitatii sociale (programul este anexat).
La eveniment vor participa, alaturi de membrii retelelor si de invitatii acestora, dl. Claus Sørensen, Directorul General pentru Comunicare la Comisia Europeana, dl. Niculae Idu, Seful Reprezentantei CE în România, dl. Aurel Ciobanu Dordea, Secretar de Stat, Seful Departamentului pentru Afaceri Europene si dl. Aristotel Cancescu, Presedintele Consiliului Judetean Brasov.
Daca doriti sa participati la dezbaterile care se vor desfasura în cadrul evenimentului si/ sau doriti mai multe informatii despre eveniment, persoana de contact este:
Doina Serban, coordonator retele, Tel: (+4021) 203 5441, e-mail: doina.serban@ec.europa.eu