RO | EN | HU

europedirect.Institutii si politici Europene, politici ue, politici comune ale uniunii europene, politicile comune ale uniunii europene, politici comune ale ue, politici sociale europene, politici sociale in ue

Sefa Reprezentantei Comisiei Europene în România, doamna Angela Filote, in vizita la Cluj

Șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România, dna Angela Filote, deschide seria de vizite regionale cu o deplasare în județul Cluj, la Cluj-Napoca și Apahida, în perioada 13-15 mai 2014.
"Inima României nu bate numai la București, ci în toată țara. Merg la Cluj pentru a lua pulsul cetățeniei europene și a afla care sunt preocupările clujenilor legate de proiectul european. Este totodată un prilej pentru a vizita câteva dintre miile de proiecte finanțate de Uniunea Europeană în România și a afla de la beneficiari care este experiența lor în utilizarea acestor fonduri", a declarat șefa Reprezentanței Comisiei Europene, dna Angela Filote.

Oficialul european se va întâlni cu autoritățile locale clujene și cu reprezentanți ai societății civile și va participa, alături de studenți ai Universității Babeș-Bolyai, la o dezbatere despre alegerile din 25 mai pentru Parlamentul European. De asemenea, doamna Angela Filote va vizita proiectul european "Atelierul de meșteșuguri nord-vest" din satul Dezmir (comuna Apahida), proiectul "Locuințe sociale de calitate" și va face o scurtă călătorie cu tramvaiul reabilitat cu fonduri europene.
Reprezentanta Comisiei Europene în România va susține o conferință de presă joi, 15 mai, la orele 12:00, la hotel Meridian (Calea Turzii 62).
Agenda completă a vizitei poate fi consultată aici: http://bit.ly/1l8zA81

Persoană de contact:
Mihai Roşioru, ofiţer de presă, Reprezentanţa Comisiei Europene în România
tel.: (+40) 724 232 197, e-mail: mihai.rosioru@ec.europa.eu