RO | EN | HU

europedirect.Institutii si politici Europene, politici ue, politici comune ale uniunii europene, politicile comune ale uniunii europene, politici comune ale ue, politici sociale europene, politici sociale in ue

"Let's play Europe !"

A 3-a intalnire din seria evenimentelor "Let's play Europe !" va avea loc în 31 martie 2015, la Biblioteca Judeţeană "Octavian Goga", Sala de la etajul 2, Tronsonul 3. Evenimentul va fi organizat în cooperare cu grupul de lucru G1 "Pregătirea pentru cariera, dezvoltarea de competenţe, practica, orientare şi consiliere profesională" grup al tinerilor clujeni implicaţi în acest cadrul de iniţiativă pentru tineret, lansat în decembrie 2014 de Centrul Regional Europe Direct Transilvania de Nord..
Se propune parcurgerea, alături de tinerii interesaţi, a etapelor necesare inţelegerii procesului de planificare a carierei pentru maximizarea şanselor de inserţie pe piaţa muncii din Cluj şi combaterea migraţiei. În cadrul întâlnirii, participanţii vor descoperi împreună competenţele şi abilităţile necesare în viaţă şi carieră, dar insuficient dezvoltate de sistemul de învăţamânt.
Parteneri: SC Cognitrom SRL si ADI Zona Metropolitana Cluj.