RO | EN | HU

europedirect.Institutii si politici Europene, politici ue, politici comune ale uniunii europene, politicile comune ale uniunii europene, politici comune ale ue, politici sociale europene, politici sociale in ue

Un nou proiect european pentru tineriPentru proiectul de antreprenoriat social pentru tineri "I SEE YOU" ( www.iseeyou-network.eu), se caută tineri între 18 și 24 de ani, fără un loc de muncă, începători în ale antreprenoriatului și interesați de probleme sociale (tinerii pot fi și migranți sau să facă parte din grupuri minoritare/dezavantajate).

Doritorii se pot înscrie în proiect până în 7 septembrie 2015, completând formularul de la următorul link: http://goo.gl/forms/RZP99F4i55.

Prin proiectul "I SEE YOU" , tinerii români beneficiază de traininguri online de antreprenoriat social (octombrie 2015-martie 2016), susținute de partenerul din Spania, specializat pe astfel de traininguri (UNED – Universitatea Nationala de Educație la Distanță). De asemenea, tinerii pot accesa și un joc online de simulare de business realizat de o firmă specializată în astfel de jocuri - TOTEM Learning, UK.
Scopul proiectului este de a dezvolta abilitățile antreprenoriale și competențele unor tineri șomeri din 7 țări europene ( Austria , Irlanda , Italia , România , Slovacia , Spania , Marea Britanie) , care au un interes în crearea propriei afaceri sociale si au o afinitate cu sectorul IT - unul dintre cele mai importante sectoare de activitate din UE .