RO | EN | HU

europedirect.Institutii si politici Europene, politici ue, politici comune ale uniunii europene, politicile comune ale uniunii europene, politici comune ale ue, politici sociale europene, politici sociale in ue

Târguri de joburi la Cluj-Napoca în octombrie 2015

În luna octombrie, la Cluj-Napoca, se vor organiza 2 târguri de joburi de interes pentru tineri cu studii superioare absolvite sau în curs.

Astfel, cea de-a 19-a ediţie a Târgului de Cariere Global se va desfăşura la Sala Polivalentă, între 20 și 21 octombrie 2015. Se estimeaza că târgul va reuni cel puțin 5.000 de candidați și 30 de companii.
Evenimentul se adresează îndeosebi tinerilor cu studii superioare absolvite sau în curs, cu sau fără experiență de muncă profesională, interesați de o interacțiune directă cu angajatorii pentru a afla care sunt oportunitățile disponibile de pe piața forței de muncă și pentru a aplica la job-urile, internship-urile sau programele de voluntariat pregătite de angajatorii din varii domenii (tehnic, bancar, ospitalier, servicii,horeca, logistică și transpor etc.)

Cea de-a 7-a ediție a Târgului de Cariere în IT din zilele de 22 și 23 octombrie va reuni cel puțin 2.000 de candidați și 30 de companii. Evenimentul se adresează tinerilor cu profil IT, interesați de oportunitățile disponibile de pe piața forței de muncă,  pregătite de companiile din sfera IT&software.