RO | EN | HU

europedirect.Institutii si politici Europene, politici ue, politici comune ale uniunii europene, politicile comune ale uniunii europene, politici comune ale ue, politici sociale europene, politici sociale in ue

Adunarea Generală Anuală a reţelei "Europe Direct"

În perioada 19 - 21 octombrie 2015 a avut loc  Adunarea Generală Anuală a reţelei "Europe Direct", care a aniversat în acest an 10 ani de la înfiinţare. Evenimentul a fost organizat de Comisia Europeană (Europe Direct) şi Comitetul Regiunilor, sesiunile plenare şi workshop-urile derulându-se la Centrul European de Management şi la sediul Comitetului Regiunilor din Bruxelles.
Centrul Regional Europe Direct Transilvania de Nord a participat, ca în fiecare an, la acest eveniment, alături de reprezentanţii tuturor celor 31 de centre de informare Europe Direct din România şi peste 500 din întreaga Uniune Europeană.
În continuarea Adunării Generale a fost organizată Conferinţa Europeană pentru Comunicare Publică "EuroPCom 2015" (http://www.cor.europa.eu/en/events/europcom/Pages/europcom-2015-conference-landing-page.aspx).