RO | EN | HU

europedirect.Institutii si politici Europene, politici ue, politici comune ale uniunii europene, politicile comune ale uniunii europene, politici comune ale ue, politici sociale europene, politici sociale in ue

Parlamentul European a lansat înscrierile pentru Evenimentul Tinerilor Europeni EYE 2016

La începutul lunii octombrie, Parlamentul European a deschis sesiunea de înscriere a tinerilor la Evenimentul Tinerilor Europeni "EYE 2016", care va avea loc în perioada 21-21 mai 2016 la Strasbourg (FR). Se pot înscrie grupuri de minim 10 tineri, cu vârste cuprinse între 16 şi 30 de ani, reprezentaţi de un leader cu vârsta peste 18 ani. Nu se percep taxe de participare, dar costurile de transport şi cazare trebuie suportate de participanţi. Termenul limită de înscriere este 31 decembrie 2015.

EYE 2016
va include o mare varietate de activități sub motto-ul "Împreună putem face o schimbare" în sens politic, social și cultural. Tinerii vor avea posibilitatea de a face schimb de idei şi de a discuta între ei şi cu factorii de decizie europeni. Participanţii vor putea să lucreze pe ateliere, să participe la dezbateri și alte activități legate de 5 teme majore: "Război şi pace", "Apatie sau participare", "Excluziune sau acces",  "Stagnare sau inovare", "Colaps sau succes".

Pentru detalii consultaţi site-ul Parlamentului European AICI.