RO | EN | HU

europedirect.Institutii si politici Europene, politici ue, politici comune ale uniunii europene, politicile comune ale uniunii europene, politici comune ale ue, politici sociale europene, politici sociale in ue

A 11-a intalnire din seria evenimentelor "Let's play Europe !"

Cea de-a 11-a întâlnire din cadrul iniţiativei "Let's play Europe !" organizată de Centrul Regional Europe Direct Transilvania de Nord în colaborare cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Facultatea de Construcţii, a avut ca temă "Voluntariatul, etapă recomandată în valorificarea  stagiilor de practică şi construirea experienţei profesionale a studenţilor".
Întâlnirea a succedat celei ocazionate de analizarea aspectelor pozitive şi negative legate de stagiile de practică pe care o parte din studenţii anului IV Construcţii le-au desfăşurat în firme din domeniul construcţiilor. A participat d-na şef lucr.dr.ing. Nicoleta Roman, tutore de practică a studenţilor participanţi.
Întâlnirea s-a încheiat cu o sesiune quiz pe teme legate de instituţiile europene şi menirea acestora. Au fost distribuite materiale de informare primite de la Comisia Europeană, legate de Uniunea Europeană.