RO | EN | HU

europedirect.Institutii si politici Europene, politici ue, politici comune ale uniunii europene, politicile comune ale uniunii europene, politici comune ale ue, politici sociale europene, politici sociale in ue

Ziua Europei - Celebrăm diversitatea !

Ziua Europei a fost sărbătorită şi în acest an de Agenţia de Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Vest, prin proiectul "Europe Direct", în data de 9 mai 2015, la Casino - Centrul de Cultură Urbană din parcul central al municipiului Cluj-Napoca . Pe parcursul a câteva ore, zeci de tineri clujeni au participat la acest eveniment, bucurându-se împreună !
Evenimentul a fost organizat în colaborare cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Biblioteca Judeţeană ,,Octavian Goga", FSPAC Departamentul de Jurnalism, UBB Radio Online, Federaţia Share şi alte instituţii si ONG-uri din judeţul Cluj.

Publicul larg s-a putut informa despre politicile Uniunii Europene, precum şi despre proiectele europene implementate de către instituţiile publice din municipiul Cluj-Napoca şi din judeţul Cluj.

De asemenea cei mici, în special copii de la Liceul Tehnologic Special pentru Deficienţi de Auz Cluj-Napoca şi Liceul Special pentru Deficienţi de Vedere Cluj-Napoca s-au bucurat de culorile ţărilor membre UE prin pictura pe faţă realizată de către elevi şi studenţi de la şcolile de arte plastice din Cluj-Napoca.