RO | EN | HU

europedirect.Institutii si politici Europene, politici ue, politici comune ale uniunii europene, politicile comune ale uniunii europene, politici comune ale ue, politici sociale europene, politici sociale in ue

Un nou serviciu, organizat în cadrul Secretariatului General al CE

19 iulie 2015

Serviciul de asistență pentru reformele structurale a devenit operațional începând cu luna iulie. Statele membre pot beneficia, la cerere, de asistență tehnică de specialitate, pentru punerea în aplicare a reformelor administrative și structurale necesare stimulării creșterii economice.
Detalii

Sprijin financiar pentru dezvoltarea micro-întreprinderilor și întreprinderilor sociale din UE

07 iulie 2015

Comisia Europeană și Fondul European pentru Investiții (FEI) au semnat miercuri, 24 iunie 2015, un acord de sprijin financiar pentru dezvoltarea micro-întreprinderilor și întreprinderilor sociale din statele membre. Sprijinul va fi furnizat prin Programul european pentru ocuparea forței de muncă și inovare socială, care va aloca 96 de milioane de euro în perioada 2014 – 2020 drept garanție pentru atragerea unui volum total de credite de peste 500 de milioane de euro adresat acestui tip de întreprinderi.
Detalii pe site-ul Reprezentanţei Comisiei Europene