RO | EN | HU

europedirect.Institutii si politici Europene, politici ue, politici comune ale uniunii europene, politicile comune ale uniunii europene, politici comune ale ue, politici sociale europene, politici sociale in ue

Consultare publică privind programul de mobilitate „Primul tău loc de muncă EURES (YFEJ)” și opțiunile pentru eventuale noi programe ale UE privind mobilitatea forței de muncă tinere

16 aprilie 2016

Consultarea publică privind programul de mobilitate „Primul tău loc de muncă EURES (YFEJ)” și opțiunile pentru eventuale noi măsuri ale UE referitoare la mobilitatea forței de muncă tinere în Uniunea Europeană a fost lansata la începutul anului 2016 și se va încheia pe 22 aprilie 2016. Această consultare este realizată în cadrul evaluării ex-post a programului de mobilitate „Primul tău loc de muncă EURES”. De asemenea, evaluarea va examina posibile opțiuni viitoare de politică pentru sprijinirea mobilității forței de muncă tinere în UE.
Detalii

Comitetul European pentru Standardizare (CEN)

14 aprilie 2016

Standardele europene aduc beneficii tehnologice, economice și sociale. Acestea ajută la armonizarea specificațiilor tehnice ale produselor și serviciilor, eliminând barierele din calea comerțului. Comitetul European pentru Standardizare (CEN) este o asociație care reunește 33 de organizații naționale de standardizare și este recunoscut de Uniunea Europeană ca organism responsabil de dezvoltarea standardelor la nivel european.
Standardele europene sunt concepute pe baza propunerilor primite de la instituții și firme interesate de standardizarea în domeniul propriu de bussiness. Ca urmare, orice organizație interesată se poate adresa direct sau indirect către CEN în aceste sens.
Mai mukte detalii găsiți pe site-ul CEN accesând link-ul http://www.cen.eu/you/participate/Pages/default.aspx