RO | EN | HU

europedirect.Institutii si politici Europene, politici ue, politici comune ale uniunii europene, politicile comune ale uniunii europene, politici comune ale ue, politici sociale europene, politici sociale in ue

Agenda


Seminar pentru presa: "Contributia Parlamentului European la promovarea drepturilor omului si libertatii de expresie in lume"

19 ianuarie 2011

Biroul de Informare al Parlamentului European în România şi Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest/Centrul regional Europe Direct Transilvania Nord organizează vineri, 28 ianuarie 2011, la Cluj-Napoca, seminarul "Contributia Parlamentului European la promovarea drepturilor omului si libertatii de expresie in lume". La acest seminar pot participa jurnalişti din presa locală/regională, cu condiţia confirmării prezenţei lor, până la data de 26 ianuarie 2011. Evenimentul va avea loc conform Agendei atasate.
Detalii

Consultare publica cu privire la consolidarea si imbunatatirea sistemului de TVA din UE

06 decembrie 2010

Comisia Europeana a lansat o consultare publica cu privire la consolidarea si imbunatatirea sistemului de TVA din Uniunea Europeana. Pentru detalii si participare va rugam vizitati:
http://ec.europa.eu/taxation_customs/common/consultations/tax/2010_11_future_vat_en.htm
Detalii

Conferinta TEAM EUROPE la Cluj: "Viitorul fondurilor structurale si al PAC în UE"

06 decembrie 2010

Reprezentanta Comisiei Europene in Romania, prin reteaua Team Europe, Universitatea Babes-Bolyai, prin Facultatea de Stiinte Economice si Gestiunea Afacerilor si Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest/Centrul regional Europe Direct Transilvania de Nord va invita la Conferinta „"Viitorul fondurilor structurale si al Politicii Agricole Comune in UE".
Detalii

Cercetare sociologica pe tema luarii deciziei publice in Romania

21 noiembrie 2010

Programul Partener activ şi implicat, derulat de Academia de Advocacy, lansează o cercetare sociologică destinată patronatelor, sindicatelor şi organizaţiilor neguvernamentale, care au acum ocazia să-şi spună părerea despre modul în care se ia decizia publică în România.
Detalii

consultare online referitoare la urmatoarea generatie a programului Europe for Citizens

01 noiembrie 2010

Comisia Europeana a lansat in 27 octombrie 2010 o consultare online referitoare la urmatoarea generatie a programului Europe for Citizens. Consultarea este deschisa pana in data de 15 ianuarie 2011 si poate fi accesata la...
Detalii

Evenimentele ADR Nord-Vest/Centrul regional ED, septembrie-noiembrie 2010

30 august 2010


Agenda evenimentelor Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Vest/Centrul regional Europe Direct Transilvania de Nord, septembrie-noiembrie 2010
Detalii

Prima pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 Ultima pagina