RO | EN | HU

europedirect.Institutii si politici Europene, politici ue, politici comune ale uniunii europene, politicile comune ale uniunii europene, politici comune ale ue, politici sociale europene, politici sociale in ue

Agenda


Comisia lansează o consultare publică privind combustibilii fosili neconvenționali în Europa

20 decembrie 2012

Comisia Europeană organizează o consultare publică privind dezvoltarea pe viitor în Europa a unor proiecte de exploatare a combustibililor fosili neconvenționali, cum ar fi gazele de șist. Toate persoanele, organizațiile și autoritățile publice interesate sunt invitate să își exprime opiniile asupra posibilelor ocazii și provocări care ar putea decurge din dezvoltarea unor astfel de proiecte și asupra celor mai bune metode de abordare a provocărilor identificate până în prezent. Consultarea este deschisă până la 20 martie 2013.
Detalii

Mediu: Exprimați-vă opinia cu privire la modalitățile de îmbunătățire a politicii UE în domeniul calității aerului

11 decembrie 2012

Comisia Europeană organizează o consultare publică cu privire la cea mai bună modalitate de îmbunătățire a calității aerului în Europa. În următoarele 12 săptămâni, părțile interesate sunt invitate să își exprime opiniile cu privire la modalități de asigurare a implementării integrale a cadrului actual, precum și de îmbunătățire și de completare a acestuia cu acțiuni de sprijin.
Detalii