RO | EN | HU

europedirect.Institutii si politici Europene, politici ue, politici comune ale uniunii europene, politicile comune ale uniunii europene, politici comune ale ue, politici sociale europene, politici sociale in ue

Agenda


Precizari ale Comisiei Europene

18 mai 2012

Ca urmare a informatiilor publicate de presa in ultimele ore, in legatura cu zona euro si Grecia, Reprezentanta Comisiei Europene in Romania face cateva precizari.
Detalii

Uniunea Europeana la summitul G8 din Camp David (S.U.A.), 18-19 mai 2012: „Actionam impreuna”

17 mai 2012

Summitul G8 din acest an, desfășurat sub deviza „Acționăm împreună”, este prezidat de către președintele SUA, domnul Barack Obama, la Camp David, și are loc chiar înaintea summitului NATO de la Chicago din 20-21 mai, și cu o lună înainte de summitul G20 din Mexic. Uniunea Europeană este membru cu drepturi depline al G8 și este reprezentată de președintele Comisiei, domnul José Manuel Barroso, și de președintele Consiliului European, domnul Herman Van Rompuy.

Detalii

Consultare publica in scopul identificarii obstacolelor de care inca se lovesc cetatenii europeni, 9mai-9septembrie 2012

16 mai 2012

Între 9 mai și 9 septembrie 2012, aveţi ocazia să vă exprimaţi opinia cu privire la drepturile dumneavoastră în calitate de cetăţean al UE.
Detalii