RO | EN | HU

europedirect.Institutii si politici Europene, politici ue, politici comune ale uniunii europene, politicile comune ale uniunii europene, politici comune ale ue, politici sociale europene, politici sociale in ue

Agenda


Reprezentanța Comisiei Europene în România invită elevii la concursul de desene “Europa mea”

19 februarie 2013

Reprezentanța Comisiei Europene în România invită elevii din școlile din România să participe la cea de-a patra ediție a concursului de desene a cărui tematică este Ziua Europei. Concursul are două grupe de vârstă: 6 – 10 ani (ciclul primar) și 11 – 15 ani (ciclul gimnazial). Competiția este deschisă contribuțiilor individuale, iar perioada de înscriere și trimitere a desenelor este între 15 martie – 15 iunie 2013.

Detalii

Premiile pentru Promovarea Intreprinderilor Europene, editia 2013

15 februarie 2013

Antreprenoriatul este cel mai puternic motor de creștere economică și de creare de locuri de muncă. Însă care este inițiativa europeană cea mai creativă și mai de succes în sprijinirea înființării de întreprinderi și în crearea de noi locuri de muncă? Pentru a afla răspunsul la această întrebare, Comisia Europeană a lansat astăzi Premiile pentru promovarea întreprinderilor europene (EEPA) 2013.
Detalii

Premiul european pentru inovare in administratia publica

02 februarie 2013

15 februarie este termenul limita pana la care puteti inscrie in concursul lansat de Directoratul General Research & Innovation din cadrul Comisiei Europene, idei inovatoare pentru administratia publica. Premiile sunt in valoare de 100.000 de euro 
Detalii

„Migranții în Europa”: Comisia lansează un concurs multimedia la nivel european

01 februarie 2013

Care este rolul și locul migranților în Europa? Comisia îi invită pe studenții de la facultățile de artă, grafică și comunicare din toate cele 27 de state membre ale Uniunii Europene și din Croația să reflecte asupra contribuției pe care o au migranții în societățile europene.


Detalii