RO | EN | HU

europedirect.Institutii si politici Europene, politici ue, politici comune ale uniunii europene, politicile comune ale uniunii europene, politici comune ale ue, politici sociale europene, politici sociale in ue

Agenda


Consultări privind pluralismul și libertatea mijloacelor de informare în masă și independența autorităților de reglementare în domeniul mass‑media audiovizuale - pana pe 14 iunie 2013

25 martie 2013

Comisia Europeană lansează astăzi două consultări publice, care vor fi deschise până la 14 iunie 2013 și care oficializează o dezbatere inițiată ca urmare a unor recomandări formulate în ianuarie 2013 de un grup independent la nivel înalt pentru libertatea și pluralismul mass-media, reunit de Comisie.


Detalii

Concursul Centrului pentru Politici Europene (EPC): Parlamentul European: De ce ar trebui sa-mi pese?

19 martie 2013

Ai visat vreodata ca aduci o schimbare in proiectul de integrare europeana? Acum e sansa ta.
Detalii

Reprezentanta CE lanseaza cea de-a patra ediție a programului „Europa Jurnaliștilor din Amfiteatre”

10 martie 2013

Reprezentanța Comisiei Europene în România anunță organizarea celei de-a patra ediții a programului ”Europa Jurnaliștilor din Amfiteatre”, în perioada februarie – septembrie 2013.

Detalii

Dezbaterea: „Eficientizarea pietei interne a energiei la nivelul Uniunii Europene"

10 martie 2013

Reprezentanţa Comisiei Europene vă invită să participați la dezbaterea cu titlul „Eficientizarea pieţei interne a energiei la nivelul Uniunii Europene”, organizată în data de 12 martie 2013, la sediul său din Str. Vasile Lascăr, nr. 31, Bucureşti, începând cu ora 10:00.

Detalii

Europa, am ceva să-ţi spun… Concurs de fotografie organizat de Grupul PSE din cadrul Comitetului Regiunilor

01 martie 2013

Vrei să câştigi material fotografic în valoare de până la 2000 EUR şi o excursie de trei zile pentru două persoane la Bruxelles? Atunci e timpul să-ţi iei aparatul foto şi să fotografiezi.
Detalii