RO | EN | HU

europedirect.Institutii si politici Europene, politici ue, politici comune ale uniunii europene, politicile comune ale uniunii europene, politici comune ale ue, politici sociale europene, politici sociale in ue

Agenda


A 3-a intalnire din seria evenimentelor "Let's play Europe !"

19 martie 2015

A 3-a intalnire din seria evenimentelor "Let's play Europe !" va avea loc în 31 martie 2015, la Biblioteca Judeţeană "Octavian Goga", Sala de la etajul 2, Tronsonul 3. Evenimentul va fi organizat în cooperare cu grupul de lucru G1 "Pregătirea pentru cariera, dezvoltarea de competenţe, practica, orientare şi consiliere profesională".
Se propune parcurgerea, alături de tinerii interesaţi, a etapelor necesare inţelegerii procesului de planificare a carierei pentru maximizarea şanselor de inserţie pe piaţa muncii din Cluj şi combaterea migraţiei. În cadrul întâlnirii, participanţii vor descoperi împreună competenţele şi abilităţile necesare în viaţă şi carieră, dar insuficient dezvoltate de sistemul de învăţamânt.
Parteneri: SC Cognitrom SRL si ADI Zona Metropolitana Cluj.
Detalii

Președintele Iohannis participă la Consiliul European de primăvară și summitul PPE

19 martie 2015

Preşedintele Klaus Iohannis se află în 19-20 martie 2015 la Bruxelles, pentru a participa la lucrările Consiliului European de primăvară şi la summit-ul PPE.
Detalii pe site-ul Consiliului AICI.
Detalii