RO | EN | HU

europedirect.Institutii si politici Europene, politici ue, politici comune ale uniunii europene, politicile comune ale uniunii europene, politici comune ale ue, politici sociale europene, politici sociale in ue

Agenda


Atelier de informare a mediului privat, organizat de ED Transilvania de Nord

29 noiembrie 2016

Centrul Europe Direct Transilvania de Nord, găzduit de Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest, organizează un Atelier Europe Direct pentru mediul privat, eveniment care va avea loc în data de 8 decembrie 2016, la Casino Centru de Cultură Urbană Cluj – Parcul Central.

Evenimentul este conceput cu scopul de a oferi informații despre fondurile disponibile pentru mediul privat și procedurile de aplicare, adresându-se în principal întreprinderilor din regiunea Nord-Vest, atât din mediul urban, cât și din cel rural. Astfel, se vor prezenta finanțările disponibile prin POR 2014-2020, iar colegii de la AFIR Cluj și OI POCU Cluj vor participa cu prezentări despre oportunitățile oferite de PNDR, respectiv POCU 2014-2020.
În plus față de acestea, se vor prezenta elemente noi privind Planul de Investiții (Planul Junker), PO IMM, dar și proiectele pe care ADR Nord-Vest le dezvoltă în sprijinul mediului privat din Transilvania de Nord: Rețeaua Enterprise European Network – BISNet Transylvania, SME Organics, INNOCAP, NEPTUNE.
Evenimentul va începe la ora 11, limita maximă de participanți fiind de 120 persoane.

Pentru înregistrări, vă rugăm accesați următorul link https://goo.gl/forms/xu4feTKhdHcMlScE2

Dezbatere privind "Agenda Digitală" a Uniunii Europene

03 noiembrie 2016

Vineri, 4 noiembrie 2016, Biroul de Informare al Parlamentului European va organiza o dezbatere și streaming live privind "Agenda Digitală a Uniunii  Europene - oportunități de dezvoltare pentru România", cu participarea europarlamentarilor Iuliu Winkler (PPE) și Victor Negrescu (S&D). Dezbaterea va avea loc la Cluj-Napoca și va fi transmisă LIVE pe CaleaEuropeana.ro.
 
Găsiți mai multe detalii AICI.