RO | EN | HU

europedirect.Institutii si politici Europene, politici ue, politici comune ale uniunii europene, politicile comune ale uniunii europene, politici comune ale ue, politici sociale europene, politici sociale in ue

Agenda


Eveniment de „descoperire antreprenorială” asistat de experţii de la Centrul Comun de Cercetare al CE

20 mai 2016

Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest, împreună cu Comisia Europeană – DG Centrul Comun de Cercetare, organizează în 26 mai 2016 , la Grand Hotel Napoca din Cluj-Napoca, un eveniment din cadrul acţiunii privind elaborarea Strategiei de Specializare Inteligentă a Regiunii de Dezvoltare Nord-Vest, parte a proiectului pilot adresat regiunilor mai puţin dezvoltate.
Pentru înregistrare la eveniment, găsiți AICI detalii suplimentare.
Detalii

Ziua Europei, sărbătorită pe 9 mai 2016 la Cluj-Napoca

06 mai 2016

Ziua Europei va fi serbată la Cluj-Napoca pe 9 mai 2016, fiind marcată printr-un eveniment expozițional și de dezbatere pe teme europene de interes general. Evenimentul va fi  organizat între orele 10:00 și 16:00, în Parcul Central „Simion Bărnuţiu”, lăngă Clădirea Casino.

Organizatori: Primăria municipiului Cluj-Napoca, Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest, Centrul Regional Europe Direct Transilvania de Nord, Societatea Studenţilor Europenişti, alături de invitaţi şi multiplicatori de informaţie europeană.

Detalii

Vizita comisarului euopean Corina Crețu în România

04 mai 2016

Comisarul european Corina Crețu va vizita România în perioada 5-10 mai, pentru a da un mesaj privind necesitatea creșterii absorbției fondurilor europene.
Agenda vizitei include Cluj Napoca și Bistrița, dar și întâlniri cu liderii politici de la București cu ocazia aniversării Zilei Europei.

Sursa: Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest
Detalii