RO | EN | HU

europedirect.Institutii si politici Europene, politici ue, politici comune ale uniunii europene, politicile comune ale uniunii europene, politici comune ale ue, politici sociale europene, politici sociale in ue

Agenda


Eveniment de informare despre Planul de Investiții pentru Europa

06 aprilie 2017

În data de 31 mai 2017, Agenția de Dezvoltare Regionala (ADR) Nord-Vest va organiza o conferință în cadrul proiectului " #investEU in Northern Transylvania", proiect câștigat prin Centrul Europe Direct Transilvania de Nord. Pe perioada primului semestru al anului 2017, proiectul promovează Planul de Investiţii pentru Europa (Planul Junker), care vizează stimularea investiţiilor şi creşterea competitivităţii pe termen lung în UE.
Detalii despre eveniment găsiți AICI, pe pagina de FB a ADR Nord-Vest.

Sărbătorirea Zilei Europei la Cluj-Napoca

06 aprilie 2017

Agenţia de Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Vest prin Centrul de informare Europe Direct Transilvania de Nord, în parteneriat cu Primăria Muncipiului Cluj Napoca și cu instituţiile publice din Cluj, sărbătoresc Ziua Europei la data de 9 mai 2017, la Casino Centru de Cultura Urbana, alăturându-se astfel întregii comunităţi europene care celebrează această importantă zi.
Anul acesta, având în vedere #10aniROînUE, evenimentul prilejuit de Ziua Europei se va focaliza pe ”10 ani în Uniunea Europeană: Transilvania de Nord before&after” și pe prezentarea către public a instituţiilor şi organizaţiilor participante, precum şi proiectele acestora.

Pentru detalii, accesați AICI site-ul ADR Nord-Vest.

Săptămâna europeană a mobilității 2017

03 aprilie 2017

În perioada 16-22 septembrie 2017 se va desfășura "Săptămâna europeană a mobilității", competiție organizată anual de Comisia Europeană.
Pot participa administrații locale interesate să își depună candidatura pe tematica anului 2017: partajarea diverselor modalități de transport, în vederea scăderii emisiilor de carbon.
Pentru înscrieri și detalii, puteți accesa AICI site-ul concursului.