RO | EN | HU

europedirect.Institutii si politici Europene, politici ue, politici comune ale uniunii europene, politicile comune ale uniunii europene, politici comune ale ue, politici sociale europene, politici sociale in ue

Agenda


Vizita Comisarului european Tibor Navracsics în județul Cluj

16 mai 2017

Comisarul european Tibor Navracsics, responsabil pentru educație, cultură, tineret și sport, va vizita județul Cluj, în perioada 17-18 mai 2017. El își va începe vizita cu un dialog cu cetățenii, axat pe sprijinul UE în domeniul educației și culturii, precum și pe viitorul Europei. Înaltul oficial european va vizita proiecte europene și va participa la Congresul FUEN 2017.
Detalii despre agenda vizitei și evenimentele deschise accesului presei sunt disponibile în pagina:
http://ec.europa.eu/romania/news/20171605_vizita_comisar_european_tibor_navracsics_cluj_ro

Comisia europeană, în dialog cu cetățenii, la București

02 mai 2017

Președintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker și comisarul european Corina Crețu vor intra în dialog direct cu cetățenii României, cu ocazia vizitei programate la București pe 11 mai 2017. Evenimentul va avea loc cu începere de la orele 16:30 la Muzeul Național de Arta al României.
Tematica vizată este legată de viitorul Uniunii Europene și de modul în care ea ar putea răspunde mai bine nevoilor și preocupărilor cetățenilor.
Pentru înscrieri, accesați AICI site-ul Reprezentanței Comisiei Europene în România.