RO | EN | HU

europedirect.Institutii si politici Europene, politici ue, politici comune ale uniunii europene, politicile comune ale uniunii europene, politici comune ale ue, politici sociale europene, politici sociale in ue

Comunicate de presa

Revista InfoREGIO-numar special dedicat Europe Direct

31 iulie 2008

Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest va prezinta noul numar al revistei InfoREGIO. De aceasta data, este un numar special destinat Centrului Regional Europe Direct pentru Transilvania de Nord. In revista veti putea citi eseurile castigatoare ale concursului „Europa direct la tine acasa. Valori romanesti, regionale in context european si valori europene in context romanesc, regional”, organizat in perioada 14 aprilie – 2 mai 2008.
Puteti descarca revista de aici

Parteneriatul intre Centrul regional Europe Direct si mass-media, exemplu de buna practica

01 iunie 2008

Centrul regional Europe Direct pentru Transilvania de Nord a identificat mass-media ca fiind unul din principalele sale grupuri tinta, cu nevoi de informare specifice referitoare la: activitatile retelei EUROPE DIRECT, surse de informare, transparenta fondurilor alocate de UE Romaniei, implicarea organismelor intermediare din Regiunea Nord-Vest in implementarea acestor fonduri europene, informatii generale despre UE, Romania in UE, Costuri si beneficii ale integrarii, Cetatenie europeana s.a.
Detalii

Campania regionala "Regiunea Nord-Vest (Transilvania de Nord) este in Europa! Informeaza-te!"

09 mai 2008

Centrul regional Europe Direct pentru Transilvania de Nord deruleaza, in luna mai, campania regionala "Regiunea Nord-Vest (Transilvania de Nord) este in Europa! Informeaza-te!"
Detalii

Doua domenii "fierbinti": INOVARE si EDUCATIE, dezbatute de personalitati ale regiunii

09 mai 2008

Doua domenii "fierbinti" ale realitatii europene au fost dezbatute de 9 mai, ziua Europei, de personalitati ale Regiunii Nord-Vest (Transilvania de Nord). Reprezentanti ai universitatilor, ai invatamantului pre-universitar de stat si particular si ai mediului de afaceri au discutat pe marginea a doua teme: INOVARE si EDUCATIE.
Detalii

Centrul regional EUROPE DIRECT, lansat chiar de reprezentantii Comisiei Europene

21 aprilie 2008

Reprezentanti ai Comisiei Europene, ai Ministerului Dezvoltarii, Lucrarilor Publice si Locuintelor si ai Agentiei de Dezvoltare Regionala Nord-Vest au lansat, oficial, astazi, 21 aprilie 2008, Centrul regional Europe Direct pentru Transilvania de Nord. La eveniment a participat chiar responsabilul pentru Romania din cadrul Directoratului General Dezvoltare Regionala (DG REGIO), Comisia Europeana, Dl. Anasstasios BOUGAS, insotit de D-na Aura RADUCU, functionar in cadrul aceluiasi directorat.
Detalii

Primul apel catre Centrul regional Europe Direct pentru Transilvania de Nord, la doar cateva ore de la lansare

19 februarie 2008

Centrul regional Europe Direct pentru Transilvania de Nord a receptionat prima intrebare la doar cateva ore de la lansarea oficiala a proiectului, 19 februarie 2008, ora 3:24 PM.
Detalii

Europe Direct pentru Transilvania de Nord aduce Uniunea Europeana direct in casa ta!

19 februarie 2008

Incepand din februarie 2008, cetatenii Regiunii Nord-Vest au posibilitatea de a-si adresa intrebarile privind Uniunea Europeana Centrului regional Europe Direct pentru Transilvania de Nord. Este vorba despre un centru de informare specializat, finantat de Comisia Europeana si parte a Retelei de Centre EUROPE DIRECT , existente in toate statele membre UE.
Detalii

Prima pagina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 Ultima pagina