RO | EN | HU

europedirect.Institutii si politici Europene, politici ue, politici comune ale uniunii europene, politicile comune ale uniunii europene, politici comune ale ue, politici sociale europene, politici sociale in ue

Comunicate de presa

Start al celui de-al doilea training pentru jurnalistii din Transilvania de Nord

24 septembrie 2009

Lucrările celui de-al doilea training din 2009 destinat jurnaliştilor din regiune, cu tema „A 20a aniversare a căderii Cortinei de Fier şi a 5a aniversare a extinderii UE cu EU-10”s-au deschis, astăzi, la sediul Agenţiei de Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Vest.
Detalii

Concurenta in UE pe timp de criza: raportul CE pe 2008

14 septembrie 2009

Raportul privind politica în domeniul concurenței pe anul 2008, elaborat de Comisia Europeană, prezintă o imagine de ansamblu asupra principalelor evoluții ale politicii în domeniul concurenței și asupra celor mai importante măsuri de punere în aplicare, întreprinse la nivelul UE. Raportul prezintă modul în care instrumentele aferente politicii în domeniul concurenței au fost folosite pentru a face față crizei economice și financiare și evidențiază beneficiile pe care politica în domeniul concurenței le-a adus consumatorilor. Aceste activități nu au distras atenția de la celelalte măsuri de punere în aplicare a politicii în domeniul concurenței: procedurile împotriva comportamentelor anticoncurențiale, controlul concentrărilor economice și examinarea ajutoarelor de stat au continuat ca înainte.


Detalii

Cel de-al doilea training pentru jurnalistii din Transilvania de Nord asteapta candidaturile

09 septembrie 2009

Centrul regional EUROPE DIRECT Transilvania de Nord şi partenerii săi Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest şi Asociaţia Profesioniştilor în Presă Cluj lansează cel de-al doilea training destinat jurnaliştilor din regiune, cu tema „A 20a aniversare a căderii Cortinei de Fier şi a 5a aniversare a extinderii UE cu EU-10”.
Detalii

PUBLICATIE in premiera: Unde si cum putem obtine finantare pentru proiecte de dezvoltare in Transilvania de Nord

04 septembrie 2009

Centrul regional EUROPE DIRECT Transilvania de Nord anunta aparitia publicaţiei regionale „Unde şi cum putem obţine finanţare pentru proiecte de dezvoltare în Transilvania de Nord. Strategia UE pentru Creştere şi locuri de muncă & Fondurile structurale”. Publicatia integreaza, in premiera, informaţii deosebit de utile cu privire la programele de finanţare disponibile in perioada 2007-2013 in Romania şi la structurile regionale care le implementează.
Detalii