RO | EN | HU

europedirect.Institutii si politici Europene, politici ue, politici comune ale uniunii europene, politicile comune ale uniunii europene, politici comune ale ue, politici sociale europene, politici sociale in ue

Comunicate de presa

Apel pentru propuneri privind un proiect pilot in domeniul jurnalismului de investigatii

14 noiembrie 2010

Comisia Europeană a publicat la 11 noiembrie 2010 un apel pentru propuneri privind proiecte de cercetare în domeniul jurnalismului de investigaţii. Acest apel pentru propuneri face parte din Proiectul Pilot lansat în baza unui amendament introdus de către Parlamentul European în Bugetul pe 2010 al Uniunii Europene.


Detalii

Nou succes marca ADR Nord-Vest: includerea in Catalogul european de bune practici in relatia cu media!

14 noiembrie 2010

ADR Nord-Vest inregistreaza un nou succes, de data aceasta nu numai pe plan regional sau national, ci chiar european.
Este vorba despre includerea "trainingului destinat jurnalistilor din Transilvania de Nord", organizat de 2 ori pe an in cadrul proiectului "Centrul regional Europe Direct Transilvania de Nord", intr-un catalog european de bune practici in relatia cu media.
Detalii

Jurnalistii din Transilvania de Nord, specializati pe strategia "Europa 2020"

01 noiembrie 2010

Centrul regional Europe Direct Transilvania de Nord, Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest şi partenerii Asociaţia Profesioniştilor în Presă Cluj şi UBB Radio Online au organizat intre 21-22 octombrie, trainingul „Europa 2020”, destinat jurnaliştilor din Transilvania de Nord.

Detalii