RO | EN | HU

europedirect.Institutii si politici Europene, politici ue, politici comune ale uniunii europene, politicile comune ale uniunii europene, politici comune ale ue, politici sociale europene, politici sociale in ue

Comunicate de presa

Jurnalistii din Transilvania de Nord, specializati pe tematica: redresarea economica si sociala in UE

24 martie 2010

Centrul regional Europe Direct Transilvania de Nord, Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest şi partenerii Asociaţia Profesioniştilor în Presă Cluj, Europe Direct Allier şi UBB Radio Online dau startul mâine, 25 martie, primelor doua traininguri din 2010 destinate jurnaliştilor din Transilvania de Nord: „Redresarea economică şi socială în Uniunea Europeană” si „Proiectele REGIO – de la idee la succes”.
Detalii

Reincep trainingurile pentru jurnalisti!

11 martie 2010

Agenţia de Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Vest anunţă lansarea suitei de evenimente dedicate jurnaliştilor din Transilvania de Nord, în 2010.
Evenimentele îşi propun să contribuie la creşterea calităţii reflectării în mass-media regională şi locală a priorităţilor de comunicare, prin consolidarea capacităţii mass-media de a adapta şi transmite acest tip de informaţii, atât la nivel strategic (armonizarea priorităţilor de comunicare europene cu cele locale/regionale), cât şi la cel al implementării practice (prin agrearea unor instrumente de lucru pentru jurnalişti).

Detalii

Gala Multiplicatorilor de Informatie Europeana din Transilvania de Nord, editia a 3a da startul inscrierilor in competitie!

10 martie 2010

Gala Multiplicatorilor de Informaţie Europeană din Transilvania de Nord, este un eveniment unic la nivelul regiunii Transilvania de Nord, iniţiat de societatea civilă şi dedicat muncii de comunicare pe teme europene. Candidaţii îşi pot înscrie proiectul/proiectele pentru unul dintre premiile ediţiei a treia a Galei începând de astăzi, 10 martie şi până pe 25 aprilie 2010. Gala de premiere se va desfăşura vineri, 14 mai 2010 la Cluj-Napoca.
Detalii