RO | EN | HU

europedirect.Institutii si politici Europene, politici ue, politici comune ale uniunii europene, politicile comune ale uniunii europene, politici comune ale ue, politici sociale europene, politici sociale in ue

Comunicate de presa

Training pentru jurnalistii din Transilvania de Nord: cum va arata Uniunea Europeana in 2014-2020?!

04 noiembrie 2011

Cea de-a şasea ediţie a trainingului destinat jurnaliştilor din Transilvania de Nord, organizat de Centrul regional Europe Direct Transilvania de Nord, Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest şi partenerii acestora, Asociaţia Profesioniştilor în Presă Cluj şi UBB Radio Online a luat startul vineri, 4 noiembrie 2011.
Detalii

Liceenii din Transilvania de Nord invata despre spiritul antreprenorial organizand un targ cu produse manufacturate chiar de ei

03 octombrie 2011

Aproape 40 de elevi din clasele VI – XI, provenind de la mai multe licee din judeţele Cluj, Bistriţa-Năsăud şi Maramureş au demonstrat că un antreprenor în ziua de astăzi are foarte multe de câştigat prin creativitate şi dezinvoltură.
Tinerii au amenajat mai multe standuri unde au vândut produse manufacturate chiar de ei, în cadrul evenimentului „Zilele «Antreprenor Junior»”, care s-a desfăşurat în perioada 1-2 octombrie, la Bistriţa.

Detalii

Publicaţia pe CD “Proiecte de dezvoltare in Transilvania de Nord” a ajuns la editia cu numarul 3!

25 septembrie 2011

Ediţia a 3-a a acestei publicaţii marca ADR Nord-Vest şi Centrul regional Europe Direct, aduce o noutate importantă. Dacă până acum cititorii putea găsi aici informaţii referitoare la programe de finanţare, autorităţi de management, organisme intermediare regionale şi proiecte finanţate din bani europeni, prezenta ediţie compilează proiectele deja implementate în perioada 2009-2011.
Detalii

Liceenii din Transilvania de Nord invata mai multe despre media, chiar de la jurnalisti

16 iunie 2011

Peste 30 de elevi din clasele IX – XI, provenind de la licee din judeţele Cluj, Bistriţa-Năsăud şi Maramureş, vor afla de la profesionişti din domeniul media, despre rolul presei într-o societate democratică europeană, despre modalităţi de folosire a tehnicilor de comunicare în masă şi a platformelor new media, cu scopul de a transmite cât mai eficient un mesaj, într-un mod profesionist şi în folosul comunităţilor locale.
Detalii

Parc Stiintific si Tehnologic Metropolitan Cluj, pentru viitorul regiunii

10 mai 2011

De Ziua Europei, la standurile publice de informare organizate de Agentia de Dezvoltare Regionala Nord-Vest si Centrul regional Europe Direct Transilvania de Nord in centrul Clujului, 12 institutii si organizatii au semnat Acordul Cadru de Colaborare pentru constituirea Parcului Stiintific si Tehnologic Metropolitan (PSTM) Cluj.
Detalii

Proiectele de succes finantate în Transilvania de Nord, prezentate in cadrul Forumului Regional al Oportunitatilor Europene, editia a 4a

12 aprilie 2011

Nu mai puţin de 12 proiecte de succes, cofinanţate din fonduri europene în Regiunea Transilvania de Nord, vor fi prezentate publicului mâine, miercuri, 13 aprilie 2011, în cadrul ediţiei a patra a Forumului Regional al Oportunităţilor Europene.
Detalii

Jurnalistii din Transilvania de Nord, specializati pe „Cresterea economica a Europei”

16 martie 2011

Centrul regional Europe Direct Transilvania de Nord, Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest şi partenerii Asociaţia Profesioniştilor în Presă Cluj şi UBB Radio Online dau startul mâine, 17 martie, celei de-a cincea ediţii a trainingului destinat jurnaliştilor din Transilvania de Nord.
Detalii

Sesiunea de inscriere la trainingul pt jurnalisti "Cresterea economica a Europei" e deschisa!

03 martie 2011

Centrul regional Europe Direct Transilvania de Nord, Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest, în parteneriat cu UBB Radio Online şi Asociaţia Profesioniştilor în Presă Cluj, anunţă deschiderea sesiunii de înscriere la TRAININGUL: „CREŞTEREA ECONOMICĂ A EUROPEI”, 17-18 martie 2011, Cluj-Napoca


Detalii

Primul eveniment Europe Direct din 2011: trainingul pentru jurnalisti

Evenimentele din 2011 ale Centrului regional Europe Direct Transilvania de Nord găzduit de Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest vor debuta în forţă, cu trainingul pe teme „fierbinţi” europene, destinat jurnaliştilor din regiune. Este pentru al treilea an consecutiv când Centrul organizează acest tip de instruire, deosebit de utilă pentru jurnaliştii care vor să ţină pasul cu ştirile de la Bruxelles.
Detalii

Viitorul fondurilor structurale si al Politicii Agricole Comune in UE, dezbatut la Cluj

10 decembrie 2010

Conferinţa „"Viitorul fondurilor structurale şi al Politicii Agricole Comune în UE", a avut loc joi, 9 decembrie 2010 la Cluj-Napoca, in organizarea Reprezentanţei Comisiei Europene în România, prin reţeaua Team Europe, Universitatii Babeş-Bolyai, prin Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor şi Agenţiei de Dezvoltare Regională Nord-Vest/Centrului regional Europe Direct Transilvania de Nord.
Detalii