RO | EN | HU

europedirect.Institutii si politici Europene, politici ue, politici comune ale uniunii europene, politicile comune ale uniunii europene, politici comune ale ue, politici sociale europene, politici sociale in ue

Comunicate de presa

Măsuri de abordare a crizei refugiaţilor. Situaţia actuală

28 noiembrie 2015

Agenda europeană privind migrația, adoptată de Comisia Europeană (CE) în mai 2015, a stabilit necesitatea unei abordări cuprinzătoare a gestionării migrației. De atunci, au fost introduse o serie de măsuri - inclusiv adoptarea a două scheme de urgență de relocare a 160.000 de refugiaţi care au nevoie clară de protecție internațională din statele membre cele mai afectate către alte state membre ale UE. Aceste măsuri, la nivelul lunii noiembrie 2015, au fost prezentate într-un comunicat de presă al CE pe care il puteţi accesa AICI.

A 11-a intalnire din seria evenimentelor "Let's play Europe !"

25 noiembrie 2015

Cea de-a 11-a întâlnire din cadrul iniţiativei "Let's play Europe !" organizată de Centrul Regional Europe Direct Transilvania de Nord în colaborare cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Facultatea de Construcţii, a avut ca temă "Voluntariatul, etapă recomandată în valorificarea  stagiilor de practică şi construirea experienţei profesionale a studenţilor".
Detalii