RO | EN | HU

europedirect.Institutii si politici Europene, politici ue, politici comune ale uniunii europene, politicile comune ale uniunii europene, politici comune ale ue, politici sociale europene, politici sociale in ue

Comunicate de presa

Conferința de încheiere a proiectului „Ȋn Feleac se construieṣte practica UTCNeṣte”

16 decembrie 2015

Proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.
 Investeşte în oameni!

COMUNICAT DE PRESĂ

Conferinţa finală a proiectului „Ȋn Feleac se construieṣte practica UTCNeṣte”

150 de studenţi ai Universităţii Tehnice din Cluj-Napoca au fost cuprinşi într-un proiect de inserţie pe piaţa muncii, finanţat din fonduri europene, prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane. Aceștia au beneficiat de subvenții pentru stagiile de practică în valoare de 700 de lei și au intrat într-un concurs cu premii, prin care s-au acordat 50 de premii în valoare de 700 lei fiecare, pentru studenţii cu cele mai bune rezultate obţinute în stagiile de practică desfăşurate.

Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, ȋn calitate de beneficiar, împreună cu Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest, în calitate de partener regional, au organizat in 10 decembrie 2015, conferinţa finala a proiectului „Ȋn Feleac se construieṣte practica UTCNeṣte”.
Detalii

A 12-a intalnire din seria evenimentelor "Let's play Europe !"

05 decembrie 2015

A 12-a întâlnire din cadrul iniţiativei "Let's play Europe !" organizată de Centrul Regional Europe Direct Transilvania de Nord in 3.12.2015  a fost un prilej de analiză a activităţilor desfăşurate în anul 2015 şi de discutii premergătoare cu grupul ţintă vizat de proiect pentru 2016.
Detalii