RO | EN | HU

europedirect.Institutii si politici Europene, politici ue, politici comune ale uniunii europene, politicile comune ale uniunii europene, politici comune ale ue, politici sociale europene, politici sociale in ue

Ştiri

Președintele Juncker la Summitul Inițiativei celor Trei Mări

14 septembrie 2018

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, va participa pentru prima dată la Summitul Inițiativei celor Trei Mări, luni și marți, 17 - 18 septembrie, la București.
Detalii

Atelier European pentru mediul privat, ediţia 2018

11 septembrie 2018

Centrul Europe Direct Transilvania de Nord organizează in 25 septembrie 2018, un seminar de informare cu tema, - ,,Atelier European pentru mediul privat, ediţia 2018” dedicat mediului privat și persoanelor interesate de oportunități de finanțare din Regiunea Nord-Vest.
Detalii

Consultarea privind ora de vară: 84% din respondenți vor ca Europa să nu mai schimbe ora

31 august 2018

Majoritatea europenilor care au răspuns la consultarea publică privind ora de vară sunt în favoarea renunțării la schimbarea orei de două ori pe an, conform rezultatelor preliminare publicate, în 31 august, de Comisia Europeană. Aceeași preferință a fost înregistrată și în rândul respondenților din România, care au optat pentru renunțare în proporție de 78%.
Detalii

Corpul european de solidaritate: o nouă cerere de propuneri de proiecte

10 august 2018

Comisia Europeană invită părțile interesate să prezinte idei de proiecte în cadrul Corpului european de solidaritate.
Detalii

#EUandME @UNTOLD2018

01 august 2018

Caravana #EUandME ajunge la festivalul UNTOLD. În perioada 2-5 august, în intervalul 14.00-20.00, te așteptăm să ne vizitezi în Zona Daydreaming, acolo unde vom descoperi împreună povestea (nespusă încă) a unei zile obișnuite, acasă, în Uniunea Europeană.
Detalii