RO | EN | HU

europedirect.Institutii si politici Europene, politici ue, politici comune ale uniunii europene, politicile comune ale uniunii europene, politici comune ale ue, politici sociale europene, politici sociale in ue

Ştiri

Parlamentul European a lansat înscrierile pentru Evenimentul Tinerilor Europeni EYE 2016

27 octombrie 2015

La începutul lunii octombrie, Parlamentul European a deschis sesiunea de înscriere a tinerilor la Evenimentul Tinerilor Europeni "EYE 2016", care va avea loc în perioada 21-21 mai 2016 la Strasbourg (FR). Termenul limită de înscriere este 31 decembrie 2015.
Detalii

Conferinţa Europeană pentru Comunicare Publică "EuroPCom 2015"

25 octombrie 2015

A 6-a ediţie a Conferinţei Europene pentru Comunicare Publică "EuroPCom"a avut loc la Bruxelles în perioada 21-22 octombrie 2015. Conferinţa s-a organizat în continuarea Adunării Generale Anuale a reţelei centrelor de informare Europe Direct, beneficiind de participarea a peste 900 de specialişti în domeniu.
Detalii despre EuroPCom găsiţi pe site-ul Comitetului Regiunilor AICI.

Detalii

Adunarea Generală Anuală a reţelei "Europe Direct"

25 octombrie 2015

În perioada 19 - 21 octombrie 2015 a avut loc  Adunarea Generală Anuală a reţelei "Europe Direct", care a aniversat în acest an 10 ani de la înfiinţare. Evenimentul a fost organizat de Comisia Europeană (Europe Direct) şi Comitetul Regiunilor, sesiunile plenare şi workshop-urile derulându-se la Centrul European de Management şi la sediul Comitetului Regiunilor din Bruxelles.
Detalii

Suport pentru tineri în accesarea Programului Erasmus+

02 octombrie 2015

"S-a deschis perioada de înscrieri la cursul gratuit online despre accesarea Programului Erasmus+ !

Aflați cum vă puteți implica în cooperarea europeană de tineret! Aflați cum puteți avea un impact pozitiv în organizația sau comunitatea voastră!

Nu se percep taxe. Singurul lucru care se cere este participarea activă în cadrul cursului online care durează aproximativ 3-4 ore pe săptămână, în perioada 2-29 noiembrie 2015."

-> https://www.canvas.net/browse/salto/courses/erasmus-funding-opportunities-2