RO | EN | HU

europedirect.Institutii si politici Europene, politici ue, politici comune ale uniunii europene, politicile comune ale uniunii europene, politici comune ale ue, politici sociale europene, politici sociale in ue

Ştiri

O nouă ediţie a concursului "Europa în regiunea mea"

30 iunie 2015


Comisia Europeană organizează, ca şi în anii precedenţi, un concurs de fotografii care să surprindă imagini de la proiecte realizate cu finanţare UE şi care să includă şi plăcuţa sau panoul cu informaţiile privind finanţarea și steagul UE.
Termenul limită este 28 august 2015.
Pentru înscriere şi detalii accesaţi link-ul https://www.facebook.com/EuropeanCommission/app_386310531430573

Capitala Europeană a Tineretului, gazda evenimentului „Creatori de Viitor – Champions United”.

25 iunie 2015

In perioada 17 - 23 iulie va avea loc in Cluj-Napoca un eveniment important destinat liceenilor cu performante deosebite din Romania, "Creatori de viitor - Champions United".
Proiectul este organizat in cadrul "Cluj - Capitala Europeana a Tineretului".
Detalii

Concurs de fotografii organizat de Comitetul European al Regiunilor

04 iunie 2015

Comitetul European al Regiunilor a anunţat lansarea unui concurs de fotografii intitulat "LIVING TOGETHER". Sunt invitaţi fotografi pe cale de afirmare, dar şi experimentaţi, să surprindă într-un instantaneu una din valorile fundamentale ale Uniunii Europene, şi anume unitatea în diversitate.

Detalii

Vizita la Bruxelles a premianţilor români ai programului "Europa jurnaliştilor din amfiteatre"

02 iunie 2015

Cei 8 studenți de la secția de Jurnalism din cadrul Universității Babes-Bolyai din Cluj-Napoca,  câştigători ai celei de-a 5-a ediţii a programului „Europa jurnaliştilor din amfiteatre”, au făcut o vizită la Bruxelles, la instituțiile europene.
Studenţii au avut întâlniri cu jurnalişti, pe teme legate de fondurile structurale și despre cum funcționează Uniunea Europeană şi Comisia Europeană, despre activitatea corespondenților de presă la instituțiile Uniunii Europene, despre rolul Reprezentanței permanente a României pe lângă Uniunea Europeană.

 

Întâlnire cu jurnaliști (Cerasela Rădulecu, Lucian Pîrvoiu) - discuții despre activitatea corespondenților la instituțiile Uniunii Europene și rolul presei

Posted by Reprezentanta Comisiei Europene in Romania on Friday, May 29, 2015

Sursa: Reprezentanta Comisiei Europene in Romania