RO | EN | HU

europedirect.Institutii si politici Europene, politici ue, politici comune ale uniunii europene, politicile comune ale uniunii europene, politici comune ale ue, politici sociale europene, politici sociale in ue

Ştiri

Concursul "Energia Europei" la final !

29 iulie 2016

Centrul Regional Europe Direct Transilvania de Nord a lansat în luna mai un concurs de fotografii intitulat "Energia Europei”, derulat pe platforma socială Facebook. Concursul s-a încheiat prin premierea celor 10 cîștigători cu câte un loc în tabăra "Energia Europei”,. organizată în luna august 2016 în colaborare cu tabăra Șuncuiuș (jud.Bihor).
Detalii

Stagii în cadrul Comisiei Europene în 2017

21 iulie 2016

Comisia Europeană a deschis sesiunea de înregistrare pentru următoarea rundă de stagii pe care absolvenți de studii superioare le pot face în cadrul instituției. Stagiul se va derula în perioada martie-iulie 2017, înregistrările urmând să se încheie în 31 august 2016.
Detalii

Atelier ED: Fonduri europene de susținere a mediului privat

11 iulie 2016

Centrul Europe Direct Transilvania de Nord, găzduit de Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest, a organizat în data de 11 iulie 2016 Atelierul ED pentru mediul privat, eveniment care a avut loc la Casino Centru de Cultura Urbană Cluj - Parcul Central.
Detalii

Kids in Tech - Oportunitatea viitorilor programatori

08 iulie 2016

Programul Kids in Tech, susținut de Uniunea Profesorilor de Informatică din România, oferă formare gratuită în domeniul IT elevilor din școlile și liceele din Romania.

Pentru detalii privind modul de participare în acest proiect, accesați AICI site-ul inițiativei
Detalii

Președinția slovacă a Consiliului UE

04 iulie 2016

Președinția Consiliului European va fi asigurată în perioada 1 iulie-31 decembrie 2016 de Slovacia. Prioritățile președinției slovace au la bază trei principii interconectate: obținerea de rezultate concrete, depășirea fragmentării și punerea accentului pe cetățeni.

Puteți accesa AICI site-ul președinției slovace.
Detalii