RO | EN | HU

europedirect.Institutii si politici Europene, politici ue, politici comune ale uniunii europene, politicile comune ale uniunii europene, politici comune ale ue, politici sociale europene, politici sociale in ue

Ştiri

Comisia Europeana finanteaza crearea si functionarea centrelor de informare pentru publicul larg

31 iulie 2008

Reprezentanta Comisiei Europene în România lanseaza apelul pentru propuneri de proiecte în vederea selectarii organizatiilor care vor gazdui centrele de informare EUROPE DIRECT în perioada 2009 – 2012. Structurile-gazda vor beneficia de o subventie anuala din partea Comisiei Europene pentru buna functionare a centrelor. Bugetul maxim anual alocat României este 600.000 Euro. Termenul limita pentru depunerea propunerilor de proiecte este 29 septembrie 2008.
Detalii

Campania regionala "Regiunea Nord-Vest (Transilvania de Nord) este in Europa! Informeaza-te!"

31 iulie 2008

Centrul regional Europe Direct pentru Transilvania de Nord deruleaza, in luna mai, campania regionala "Regiunea Nord-Vest (Transilvania de Nord) este in Europa! Informeaza-te!"
Detalii

Tu ce fel de Europa iti doresti?

31 iulie 2008

Centrul de Resurse pentru Diversitate Etnoculturala - Centrul de Informare Europa Cluj, in parteneriat cu Asociatia Centrelor Europa, printr-un proiect finantat de catre Reprezentanta Comisiei Europene in Romania, organizeaza dezbaterea publica Tu ce fel de Europa iti doresti?
Detalii

europedirect.nord-vest.ro, lansat oficial

31 iulie 2008

Site-ul Centrului regional Europe Direct pentru Transilvania de Nord este functional incepand 1 august 2008.
Detalii

Raportul Comisiei privind progresul din Romania in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare

30 iulie 2008

De la aderarea României la UE la 1 ianuarie 2007 au ramas unele neajunsuri în domeniul reformei în justitie si al luptei împotriva coruptiei care ar putea împiedica aplicarea efectiva a legilor, politicilor si programelor UE. În aceste domenii au fost incluse prevederi speciale în Tratatul de aderare (articolele 37 si 38 din Tratatul de aderare a României).
Detalii