RO | EN | HU

europedirect.Institutii si politici Europene, politici ue, politici comune ale uniunii europene, politicile comune ale uniunii europene, politici comune ale ue, politici sociale europene, politici sociale in ue

Ştiri

Participarea EDIC Transilvania de Nord la evenimentul "Noaptea europeană a cercetătorilor 2015"

22 septembrie 2015

Centrul Regional Europe Direct Transilvania de Nord va participa ca partener la evenimentul "Noaptea europeană a cercetătorilor 2015", eveniment de popularizare a ştiinţei şi învăţării distractive, promovat de Comisia Europeană prin programul "Marie Sklodowska-Curie".
Cu această ocazie, Centrul Regional Europe Direct Transilvania de Nord va oferi prin standul propriu informaţii şi materiale documentare legate de Uniunea Europeană şi de implicarea tinerilor în activităţile de cercetare la nivel european. Tinerii clujeni cuprinşi în iniţiativa "Let's play Europe !" sunt aşteptaţi la acest eveniment  vineri, 25 septembrie, începând cu orele 16:00 în Parcul Central din Cluj-Napoca şi respectiv de la orele 21:00 la Observatorul Astronomic (strada Cireşilor nr. 15).
Detalii despre evenimentul Noaptea europeană a cercetătorilor 2015  găsiţi AICI.

Fondurile UE si integrarea migrantilor

01 septembrie 2015

Intr-un comunicat al cabinetului comisarului european Corina Creţu, dat publicităţii în 31 august 2015 de Agenţia Naţională de Presă AGERPRES, se precizează că "Fondurile europene destinate politicii de coeziune pot fi folosite și pentru a asigura integrarea efectivă a migranților și a persoanelor care solicită azil".
Detalii