RO | EN | HU

europedirect.Institutii si politici Europene, politici ue, politici comune ale uniunii europene, politicile comune ale uniunii europene, politici comune ale ue, politici sociale europene, politici sociale in ue

Întrebari şi răspunsuri


Puteţi găsi raspunsul la întrebarea dumneavoastră chiar înainte de a o adresa.
Pentru a asigura o transparenţă maximă a informaţiilor europene şi pentru a vă facilita găsirea unui răspuns la o întrebare similară cu a dumneavoastră, vă oferim această secţiune. Dacă nu sunteţi lămurit pe deplin, puteţi completa şi formularul Scrie-ne!.
Dacă doriţi să transmiteţi o opinie Comisiei Europene vă rugăm să completaţi formularul Spune-ţi opinia.

Clauza de non-răspundere:
Centrul Regional Europe Direct Transilvania de Nord încearcă să vă pună la dispoziţie informaţiile solicitate sau să vă îndrume către o altă sursă. Cu toate acestea, informaţiile furnizate nu pot fi considerate obligatorii din punct de vedere juridic.

Declaraţie de confidenţialitate şi protecţia datelor cu caracter personal:
Centrul Regional Europe Direct Transilvania de Nord oferă un serviciu de informare pentru persoane fizice şi juridice. Centrul furnizeaza răspunsuri directe, personalizate, la întrebări cu caracter general despre Uniunea Europeană şi recomandă surse suplimentare de informaţii şi consiliere. Datele dumneavoastră personale sunt colectate şi prelucrate doar în măsura în care sunt necesare pentru a răspunde întrebărilor adresate. În conformitate cu legislaţia în vigoare în materie de protecţie a datelor personale şi de procesare a acestora, în baza Regulamentului UE 679/2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date și de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor).
Dacă este cazul, cererea dumneavoastră va fi transmisă unui funcţionar din cadrul instituţiilor Uniunii Europene sau al unui organism de la nivel local, naţional sau european care este în măsură să vă răspundă. Dacă întrebarea se referă la drepturile dumneavoastră în calitate de cetăţean al UE, aceasta ar putea fi transmisă unui alt serviciu al Comisiei Europene. Nu aveţi acces direct la datele stocate pe serverul nostru. Pentru a modifica sau şterge datele dumneavoastră personale sau pentru a afla care sunt datele pe care le deţinem, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail: europedirect@nord-vest.ro

Subiect

fondurile europene pentru un magazin de pesticide

 
Intrebare
Buna ziua,am o intrebare, sunt din judetul Alba, din Aiud si as dori sa stiu daca pot accesa fondurile europene pentru un magazin de pesticide. Va multumesc ! 
Raspuns

Stimata doamna Raluca Dragan

Va multumim ca ati apelat la Centrul regional Europe Direct Transilvania de Nord - primul punct de contact al Uniunii Europene la nivelul Regiunii Nord-Vest (Transilvania de Nord) ! Centrul este gazduit de Agentia de Dezvoltare Regionala (ADR) Nord-Vest iar misiunea lui este de a oferi cetatenilor interesati, informatii europene de orice fel.
ADR Nord-Vest se ocupa - pentru Regiunea Transilvania de Nord respectiv judeţele Bihor, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Maramureş, Satu Mare şi Sălaj -, de Programul Operational Regional (POR) 2007-2013. La ora aceasta, toate fondurile alocate prin acest program pentru Transilvania de Nord, pentru perioada 2007-2013, au fost contractate - procentul de contractare fiind de 110%. Puteti vedea ce fel de proiecte au fost finantate, pe www.nord-vest.ro .

Daca dvs. sunteti din Alba, va sugerez sa incercati si la ADR Centru, contact: Str. Decebal Nr. 12, cod 510093, Alba Iulia, Telefon: (+40) 258 - 818616, Fax: (+40) 258 - 818613, E-mail: office@adrcentru.ro .
Daca doriti ca viitoarea dvs. investitie sa fie facuta in mediul rural, v-ati putea indrepta spre Programul National de Dezvoltare Rurala http://www.apdrp.ro/ .

De asemenea, puteti studia si fondurile oferite prin Agentia pentru implementarea proiectelor si programelor pentru IMM-uri, http://www.aippimm.ro/ .

Oricum, veti putea sa va indreptati atentia spre viitoarele programe de finantare, pentru 2014-2020. Pentru a fi la curent cu noutatile, puteti sa va abonati la newsletter si dati like paginilor noastre de facebook https://www.facebook.com/AgentiadeDezvoltareRegionalaNordVest  si https://www.facebook.com/europedirect.cluj  

Speram ca aceste informatii sa va fi fost utile si va dorim mult succes in initiativele Dvs.!
echipa Europe Direct Transilvania de Nord
https://www.facebook.com/europedirect.cluj  


 
Nr. referinta
299 din 01.06.2020